Novellaíró pályázati lehetőség

„A novellaírás olyan, mint egy nagyon hosszú beszélgetés önmagammal, ahol felszínre tudnak kerülni dolgok.” (Kollár-Klemencz László)

Van történeted? Szavaid hozzá? Szeretnéd hozzáértőktől hallani, hogy jók-e az írásaid?

Akkor téged keresünk!

A MyMirror magazin novellaíró pályázatot hirdet.

Két kategóriában lehet pályázni: szerelmes történeteket és krimiket várunk tőletek. A lényeg, hogy bármelyik kategóriában írtok is, a műben szerepeljenek a következő szavak:

moha, tulipán, vörös, örökség, tűsarkú

Ha valaki szerelmes krimit ír az sem baj, csak legyenek benne a megadott szavak. Figyeljetek nagyon arra, hogy mind az 5 szónak minden pályamunkában benne kell lennie legalább egyszer, mert csak így tudjuk értékelni a beérkezett műveket!

A 10 legjobb novella íróját bemutatjuk a MyMirror online magazinban és novelláját is megjelentetjük. A pályázó tudomásul veszi, hogy novellájáért díjazásban nem részesül, de a legjobbakkal tárgyalásokat kezdünk a közös munkával kapcsolatban.

Kategóriánként két-két győztesnek további lehetőséget biztosítunk arra, hogy a zsűri elnökével Imre Hildával, a MyMirror legsikeresebb írójával, A cipősdoboz című novelláskötet szerzőjével írói workshopon vegyen részt.

Egy novella ne legyen hosszabb, mint két A4-es oldal (26 sor, soronként 60 leütéssel 12-es mérettel, Times New Roman betűtípussal.

Lehet ennél jobb elfoglaltságod?

A novellákat a  info@mymirror.hu e-mail címen várjuk április 24-én éjfélig.

Forrás: https://mymirror.hu/novellairo-palyazat/?fbclid=IwAR2mLA5kdRHjPNFOfXgBmr7o6MI2PsSL1zibboUPJe–rddCvtIR0mFD0gQ