Dráfi Emese

asztrozófus, spirituális terapeuta

születési dátum és hely: 1970. 04.06., Révkomárom
lakcím: Mestianská 11/7, Komárno, 94295 01
mobil: +421 905 973 743
e-mailcím: drafi.emese@gmail.com

tanulmányok: teológiai, pedagódia, metafizikai akadémia, Csillaghajnal asztrozófiai iskola
életpálya:

1970-ben születtem, Révkomáromban. Művész családban nőttem fel, ahol azt láttam, tapasztaltam, hogy a lélekből jövő alkotás az igazi, az viszi előre az embert. Ezért jómagam is művészi pályára készültem. De a „fenti” világ másképp rendelkezett. Egy éles kanyarral másfajta lelki utat szánt nekem, mégpedig a TEOLÓGIÁT, azon belül is a katechetikát. Itt kezdett kibontakozni előttem a láthatatlan világ rejtelme. Rögtön utána PEDAGÓGIAI ismeretekkel bővült tudásom. Akkor még nem tudtam, miért? Csak ösztönösen hagytam magam vezetni.

Akkor még nem tudtam, hogy ez a tudás – lépcsőfok meghatározó és nélkülözhetetlen alap lesz ebben a földi életemben. Rengeteg gyermeket vezettem be a HIT útján keresztül a láthatatlan világ rejtelmeibe, megadva nekik is azt a stabil alapot, amiből később meríthetnek. Akkoriban már egyre gyakrabban éreztem, ahogy elönti a kezemet a forróság. Nem tudtam mire vélni, míg valaki felvilágosított: ez bizony a nagyfokú energiaáramlás, és hogy menjek el GYÓGYMASSZŐR iskolába. Szót fogadtam. Egy év tanulás után újabb diplomácskával a kezemben elkezdtem hasznosítani a megszerzett tudást, ekkor már tudatosan használva a rajtam keresztül áramló energiát.

És amikor elérkezett az idő, egy új lépcsőfok következett. Lelkemtől vezérelve, a hitre alapozva betekintést nyerhettem a METAFIZIKAI és SZELLEMTUDOMÁNYI tanokba, és elmélyülhettem más OKKULT (titkos) tudományokban is. Elsajátítottam az öngyógyítás, majd mások gyógyításának különböző módszereit. Ekkor már „felső” világ engedélyével elkezdtem átadni azt a tudást, amivel immár rendelkezem. Ettől a pillanattól kezdve tanítom a tudatos élet alapjait, és segítek a kereső, ébredő lelkeknek megtalálni saját útjukat.

Lehetőségem volt a Pátria rádióban olyan műsorokat szerkeszteni és vezetni, újságokban olyan cikkeket, rovatokat közzé tenni, amelyek segítik a lelket a földi fejlődés útjában. (Új NŐ, Netbarátnő)

Közben a TAROT világa – mint információs, üzenetközvetítő rendszer is aktivizálódott nálam (előző életbeli tudás ez is), amellyel szintén a hozzám fordulókat segítem. És hogy ne unatkozzak, már jött is a követező lépcsőfok- egyszer csak a CSILLAGHAJNAL Magyar Asztrozófiai és Asztrológiai Iskolában találtam magam. aminek elsajátítása, az egyéni élettérképek, asztroszkópok elkészítése szintén a kereső, induló, a földi életükben megtorpanó lelkeket szolgálja.

MIndig is szerettem írni. Kanyargós életutam inspirált arra, hogy elkezdjek nagyobb lélegzetvételű írásokat, regényeket írni. Így született meg az Emese meséi: Lányregény felnőtteknek című első regényem, ami egy – már a fejemben meglévő – sorozat első része.

hobbi: természetjárás, túrák, utazás, művészetek 

Tagság: 2021 novemberétől a Szlovákiai Magyar Írók Társaságának tagja
Publikációk / fő művek / megjelenések: első regénye – Emese meséi-Lányregény felnőtteknek