Híradás-megosztás

Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség – Csémi Szilárd, ügyvezető elnök és Kovács Klára, szerkesztő, lektor bejelentése ( 2020. március. 31. )

Fantasztikus ajándékot kaptunk!

Poór Jóska bá, cserkésztestvérünk meglepett minket egy írással, amit fokozatosan teszünk közzé a következő blogon: https://poorjozsef.wordpress.com/azajandekom/

Fogadjátok legalább akkora szeretettel, mint amilyen szeretettel írta számotokra a szerző. 🙂 Ezúton is köszönjük neki is, és segítőjének, Kovács Klára lektornak is önzetlen segítségüket! Ja és egy fontos jótanács: mindenképpen az Előszóval érdemes kezdened az olvasását!    Csémi Szilárd – Kismedve, ügyvezető elnök                                

Kedves Cserkész Olvasó!
Poór József, felvidéki író Píramerio Emariomer, az Örök Tavasztenger című kisregénye iránt biztos vagyok, hogy nagy lesz az érdeklődés.

Poór József ebben a különösen bonyolult, nehéz időszakban is gondol fiatal olvasóira, akik lehet, szívesen töltik most idejüket egy érdekes, elgondolkodtató sci-fi olvasásával. Az író úgy döntött, hogy honorárium nélkül az újság rendelkezésére bocsátja legújabb kisregényét. Szeretnék én is csatlakozni a jótékonysági felajánláshoz, és a cserkészek számára térítésmentesen elvégeztem a lektori – szerkesztői munkát.

Jó olvasást kívánok!

Kovács Klára, nyelvi-szerkesztői lektor
Észak-Komárom, 2020. március 30